Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egy Út a Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített tanításainak
  2014-03-03 23:24:47, hétfő
 
  Egy Út a Szeretetegységbe
Kryon Égi-Közvetített tanításainak szerkesztett, tömörített változata


Bevezetés
Lee Carroll és Kryon története
Lee Carroll a Kalifornia Western Egyetemen szerzett diplomát üzleti és gazdasági szakon, majd hangtechnikai boltot nyitott San Diegóban, ami harminc éven keresztül virágzott. Lee - aki eredetileg hangmérnök - egy amerikai médium, író és előadó 1989-ben egy Kryonnak nevezett angyali entitás üzeneteit kezdte el közvetíteni, egy felsőbb dimenzióból. Hogyan kerültek ebbe a képbe az angyalok?
Lee így fogalmaz: "Felkerestem néhány spirituális intuitívot. Tulajdonképpen a feleségem vitt el oda, én persze nem akartam menni. Egyáltalán nem akartam menni. Az a két intuitív, akiket felkerestem, 3 év különbséggel, pontosan szó szerint ugyanazokat a dolgokat mondták. Azt mondták, hogy létezik egy angyali entitás, egy angyali lény, aki szeretne beszélni velem. Mindketten Kryonról beszéltek ezt a nevet pedig addig senki nem ismerte. Tudom, hogy furcsán hangzik, amit most mondok. De el tudják képzelni, hogy milyen nehéz lehetett egy mérnöknek ezt felfogni? Üzletemberként időm legnagyobb részét számokkal, tervezetekkel, s az üzleti élet egyéb teendőivel elfoglalva számítógépem képernyője előtt töltöm. A legkevésbé sem vagyok hajlamos a felületességre, s állhatatlansággal sem vádolhat senki, ugyanakkor szkeptikusan közelítek minden olyan dolog felé, ami számomra nem kézzelfogható vagy érzékelhető. Kozmikus humor nyilatkozott meg, amikor Kryon feltűnt az életemben, ma már értem, hogy miért
Kryon Lee-ről: " Számos oka van annak, hogy épp ezt az írót választottam üzeneteim lejegyzésére, közülük a legfontosabb talán az, hogy ő beleegyezését adta, hogy segítségemre lesz, még mielőtt tudott volna erről. Partneremet egyezség köti, de mint bármely más ember, ő is dönthet úgy, hogy feladatát nem teljesíti. Ha visszautasította volna a Kryon által felkínált lehetőséget, a sorban következő emberhez fordultam volna. Ezek az üzenetek túlságosan is fontosak ahhoz, hogy bármely emberi ego megnyilvánulásai feltartóztassák áradását. Döntésem másik meghatározója az volt, hogy előzőleg nem részesült metafizikai képzésben. Más szóval, nem tanulmányozta a metafizika tárgykörét, s azzal kapcsolatos könyveket sem olvasott. Ennélfogva, gondolat -csomagjaim tárgyilagos, részrehajlástól mentes talajon érhetnek földet. "
Lee Carroll úgy írja le Kryont, mint egy szerető angyali entitást, aki a Forrásból származik. Egy a Földre "szakosodott" csoport energiáját képviseli, az otthon energiáját. Itt van a Földdel "a kezdetektől fogva" és ugyanahhoz a családhoz tartozik, mint Mihály Arkangyal. Kryon nem egy szervezet, nincsenek tanítók doktrínák és székhely, nem lehet csatlakozni, nincs tagság, se tagdíj, és nincs, akit imádni kellene. Az információk melyeket közzétesz nyomtatásban és online, azt a célt szolgálja, hogy segítsen az embereknek felemelkedni egy magasabb rezgésszintre.
Lee és spirituális partnere, Jan Tober 1991-ben kezdték el Del Marban a Kryon-csoportok szervezését. Ma már a világ minden táján tartanak találkozókat. Budapesten 2009, 2011-es évben volt Kryon közvetítés a következő pedig 2013-ban várható. 1995-ben Lee-t felkérte az ENSZ, hogy New Yorkban közvetítse Kryont a Társaság a Megvilágosodásért és Átalakulásért (Society for Enlightenment and Transformation, S.E.A.T.) csoport előtt. Ez a találkozó annyira jól sikerült, hogy Lee-t még hat alkalommal meghívták (1996-ban, 1998-ban, 2005-ben, 2006-ban, 2007-ben, 2009-ben), hogy ilyen formában közvetítse a szeretet üzenetét. Ezeket az üléseket az ENSZ épületének emeletén tartják, nem messze a Közgyűléstől, vagyis kizárólag az ENSZ-megbízottak és vendégek vehetnek részt rajta.

Lee tizenkettő Kryon-könyv szerzője, de társszerzőként Jan Tober-rel elsőként, több indigó gyerekekkel kapcsolatos könyvet is írtak. Az indigó témájú könyvek tették világszerte ismertté az indigó gyerekek fogalmát 2000 táján, ezt pedig rengeteg hasonló könyv követte számos különböző szerzőtől, továbbá egy film, egy dokumentumfilm és rengeteg egyéb is napvilágot látott különleges, átalakulásban lévő gyermekeinkkel kapcsolatban. Ma már majdnem egymillió Kryon és indigó témájú könyvet adtak ki a világ minden táján, az eredeti kötetek ma huszonkét nyelven olvashatók: spanyolul, franciául, németül, kínaiul, héberül, olaszul, dánul, görögül, koreaiul, magyarul, bolgárul, oroszul, litvánul, japánul, hollandul, finnül, szlovénül, észtül, indonézül, portugálul, románul és törökül. A hazai Kryon sorozat tizenegy kötetes, érdemes sorban elolvasni őket, mivel tematikusan egymásra épülnek. Az internet hőskorában Kryonnak volt a legnagyobb összefüggő New Age adatbázisa az America Online eddigi történetében. A Kryon weboldal ma már számtalan érdekes aloldalt tartalmaz, és a webes statisztikák szerint naponta húszezren látogatják meg csak a főoldalt. A website-on egy ingyenes online magazin is helyet kapott, amelyen rendszeresen megjelennek a Kryonnal és az indigókkal kapcsolatos új információk. Számos jelentős - nem csak metafizikai - téma szerepel még a könyvekben és a honlap fordításaiban.
A közvetítések mind jó hangulatúak és mélyrehatóak, legtöbbször többrétű jelentéssel párosulva. Mondhatni sűrű anyag, érdemes időt hagyni és átgondolni minden részt olvasás vagy hallgatás közben, ami megérinti az embert. Szinte minden közvetítésnek megvan ez a fajta varázsa, függetlenül attól, hogy hozzánk időben mikor jut el, de általában "véletlenül" pont jókor! Számtalan út létezik a világban és egyéni szinten a magasabb tudatosság elérésére, amely emberi létezésünk legfőbb célja, ezek az írások is ezt szolgálják. Akit megtalálnak, azt helyenként biztosan megérintik a mély igazság feltörő érzésével. Olyan csodálatos ajándékok, melyek segítenek mihamarabb kinyitni a szemünket a tágabb nézőpontok és új információk által. Kifejezetten ajánlott olvasmány ez spirituális útkeresőknek, de a nyitott rugalmas gondolkodásmódú kutatók és tudósok, mint pl. geológusok, csillagászok, matematikusok, asztrológusok, biológusok, genom -gén és DNS kutatók, fizikusok, történészek, teológusok és vallástörténészek stb. számára is. Kryon sokszor időben jóval előre közöl olyan információkat, amelyeket később a tudomány visszaigazol.
A közvetítésről (Lee Carroll Kryon közvetítőtől)
A közvetítés definíciója: Isten felséges, ihletett szavai (vagy energiája) Emberek által eljuttatva az Emberekhez. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a bolygó legtöbb szent írása lett eredetileg közvetítve (minden vallásban), de sok műremek és zene is úgyszintén! Nem Isten írta a Bibliát, hanem Emberek, isteni inspirációval. Mindig voltak "meghatalmazott és felszentelt" nők és férfiak, akik eljuttatták hozzánk Isten üzenetét. Ez az égi csatorna.
A felelősség!
Mindenki közvetíthet, a Szellem ebben az értelemben nem magántulajdon. Minden Ember számára hozzáférhető és nem csak kevesek számára. A képesség és a lehetőség létezik és mindannyiunk tulajdonsága. A sok egyéb dolog közül, az emberi szándék a legfontosabb.
Nem minden közvetítés történik tiszta szándékkal. Ezért némelyik valós, némelyik pedig nem és neked kell képesnek lenned különbséget tenni, amikor hallgatod vagy olvasod, hogy valóban a Szellemtől származik. A valódi csatorna felelőssége félelmetes. Egy szent, felkent információ életeket menthet! Az öncélú, egocentrikus és félelemmel teli információ összezavar és akár megállíthatja egy ember spirituális növekedését. Hogyan tudod megkülönböztetni? Kryon állítja, hogy rendelkezünk egy megkülönböztető képességgel, hogy tudjuk és képesek legyünk "érezni" a különbséget.

Link

Forrás:Link
 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
Címkék: visszautasította, megkülönböztetni, megnyilvánulásai, szeretetegységbe, feltartóztassák, részrehajlástól, megkülönböztető, gondolkodásmódú, tulajdonképpen, üzletemberként, gyermekeinkkel, transformation, felületességre, meghatalmazott, társszerzőként, dokumentumfilm, hangtechnikai, közvetítésnek, inspirációval, tanulmányozta, asztrológusok, fordításaiban, rezgésszintre, átalakulásért, tervezetekkel, enlightenment, beleegyezését, megállíthatja, közvetítésről, információkat, matematikusok, átalakulásban, kézzelfogható, meghatározója, magántulajdon, csillagászok, amerikai médium, felsőbb dimenzióból, feleségem vitt, dolgokat mondták, angyali entitás, angyali lény, nevet pedig, üzleti élet, írót választottam, legfontosabb talán, sorban következő, üzenetek túlságosan, metafizika tárgykörét, szerető angyali, otthon energiáját, kezdetektől fogva, Szeretetegységbe Kryon Égi-Közvetített, Kryon Égi-Közvetített, Kalifornia Western Egyetemen, Mindketten Kryonról, Kryon Lee-ről, Mihály Arkangyal, America Online, Carroll Kryon, Minden Ember,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Volt egy...  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Paul David Tripp Április 25  Beney Zsuzsa - Tavasz  Az embernek a társa: hiányzik.  Próbálkozni kell ahhoz,  Különös!  Környezetvédelem  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Szent György nap  Jó éjszakát  Paul David Tripp Április 23  képre írva  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Szent György nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  A végzet az  Szép estét kedves látogatóimna...  Különös!  Pillangó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Miért nem menti meg Jézus...  Életművészet  Jó éjt  A Gömb  Az udvariasság alapja: önismer...  próbáljuk ki az őszinteséget  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Maradék idő  Naplemente  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Jó éjszakát  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Vannak arcok  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Gaál Viktor gondolata  Rögtön puha Mézes Krémes  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  A végzet az  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Esti kép  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szent György nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Beney Zsuzsa - Álom  képre írva  Ahogy emelkedik a rezgés...  Ébredj  Ahogy emelkedik a rezgés... 
Bejegyzés Címkék
amerikai médium, felsőbb dimenzióból, feleségem vitt, dolgokat mondták, angyali entitás, angyali lény, nevet pedig, üzleti élet, írót választottam, legfontosabb talán, sorban következő, üzenetek túlságosan, metafizika tárgykörét, szerető angyali, otthon energiáját, kezdetektől fogva, családhoz tartozik, információk melyeket, célt szolgálja, embereknek felemelkedni, magasabb rezgésszintre, világ minden, következő pedig, találkozó annyira, szeretet üzenetét, indigó témájú, indigó gyerekek, eredeti kötetek, hazai Kryon, internet hőskorában, legnagyobb összefüggő, webes statisztikák, ingyenes online, indigókkal kapcsolatos, honlap fordításaiban, közvetítések mind, fajta varázsa, magasabb tudatosság, mély igazság, tágabb nézőpontok, nyitott rugalmas, tudomány visszaigazol, közvetítés definíciója, bolygó legtöbb, lehetőség létezik, emberi szándék, valódi csatorna, ember spirituális, megkülönböztető képességgel, visszautasította, megkülönböztetni, megnyilvánulásai, szeretetegységbe, feltartóztassák, részrehajlástól, megkülönböztető, gondolkodásmódú, tulajdonképpen, üzletemberként, gyermekeinkkel, transformation, felületességre, meghatalmazott, társszerzőként, dokumentumfilm, hangtechnikai, közvetítésnek, inspirációval, tanulmányozta, asztrológusok, fordításaiban, rezgésszintre, átalakulásért, tervezetekkel, enlightenment, beleegyezését, megállíthatja, közvetítésről, információkat, matematikusok, átalakulásban, kézzelfogható, meghatározója, magántulajdon, csillagászok, különbséggel, nyomtatásban, kifejezetten, közvetítések, mélyrehatóak, közvetítőtől, felemelkedni, visszaigazol, útkeresőknek, találkozókat, tulajdonsága, egocentrikus, legfontosabb, segítségemre, közgyűléstől, hozzáférhető, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3380
  • e Hét: 18252
  • e Hónap: 32157
  • e Év: 161864
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.